OM 3G

3G ENTREPRISE AS

3G arbejder ud fra visionen om at skabe bæredygtigt kvalitetsbyggeri til tiden. Vi er en robust virksomhed, der har tunet os ind på markedet for boligbyggeri, med fokus på rækkehuse. Vi leverer til private og erhverv, og kan levere det bedste tilbud, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd.

"Vi tager hånd om dit projekt fra start til slut og vi fortsætter med at levere gode produkter, der er kvalitetssikret og lever op til det vi lover - en tilfreds bygherre er vores største motivation."
Arild Gilbu
Daglig leder

3G har egenproduktion af tømrer, snedkere, murere og malere. Vi er vores sociale ansvar bevidst, og tager løbende lærlinge ind og giver dem en god og lærerig uddannelsesperiode.

Alt er muligt i vores verden. I samarbejde med vores arkitekter og rådgivere, sørger vi
for, at løfte drømmen fra papir til virkelighed.

 

Arild Gilbu

Daglig leder i virksomheden, en ægte entreprenør og iværksætter. Arild er uddannet snedker og bygningskonstruktør. Har erfaring som projektleder og tilsynsførende hos Bülow Huse og Vestergaard Nielsen.

En vellidt person på arbejdspladsen, der formår at skabe dialog og fastholde kommunikation på et konstruktivt niveau. Han har evnen til at koordinere sit arbejde effektivt, er dedikeret og har et højt ambitionsniveau.

Nicolaj Hansen

Nicolaj er en teknisk velfunderet projektleder med solid erfaring fra store projekter.

Han kender alle facetter i byggeriet og er en dygtig og vellidt projektleder, blandt medarbejdere og bygherrer.

Lisbeth Gilbu

Lisbeth er en dygtig og kompetent projektleder. Hun er meget detaljeorienteret, med et stort overblik og en evne til at træffe de rigtige beslutninger.

Lisbeth har erfaring fra komplekse byggesager, og har ageret projektleder på renoverings- og byggeentrepriser i størrelsen 35-90 mio. kr.

Per Rosendal

Per er konstruktør og en detaljeorienteret og yderst kompetent medarbejder.

Per har et højt fagligt niveau, med erfaring både som tømrersvend og nu om bygningskonstruktør.